Tuesday, February 21, 2012

The Devil Inside...Nuffnang Sharing

Thanks to Nuffnang and United International Pictures for giving opportunity to win a pair of tickets to watch the horror movie i bet for this year, THE DEVIL INSIDE..
So, as usual how to win this exclusive ticket?? of course la u alls kena bagi komen yang paling creative di blog Nuffnang... dan untuk mengomen haruslah u alls register akaun di Nuffnang. So, apa salahnya jika mencuba kan..tak rugi pun,dapat free premiere ticket lagi tu, orang lain belum menjerit2 gaban lagi kat wayang yang korang yang berjaya tu dah terpekik dulu..kan best tu, eksklusif sangat!!..

So,here i share sikit sinopsis movie berhantu ni taken from Nuffnang Blog.. waa..tengok movie poster kat bawah ni je dah takut (kalo menang tiket kena pk 2-3 kali gak nak tengok ni..)

In 1989, emergency responders received a 9-1-1 call from Maria Rossi (Suzan Crowley) confessing that she had brutally killed three people. 20 years later, her daughter Isabella (Fernanda Andrade) seeks to understand the truth about what happened that night. She travels to the Centrino Hospital for the Criminally Insane in Italy where her mother has been locked away to determine if her mother is mentally ill or demonically possessed.

When she recruits two young exorcists (Simon Quarterman and Evan Helmuth) to cure her mom using unconventional methods combining both science and religion, they come face-to-face with pure evil in the form of four powerful demons possessing Maria.

Many have been possessed by one; only one has been possessed by many.

so, premiere screen movie ni akan ditayangkan di GSC Mid Valley jam 9:00 pm pada 28th February 2012 ni.. (untungla pada yang duk kat KL tu). So orang2 KL nak menang??
Ape lagi komen je kat diorang..bagi tau diorang dengan jawab soalan ni "how you would exorcise a devil in your own way", ha jawab sekreatif yang boleh eh..yang penting jangan ditiru komen gue..ayat mau sendiri punye bukan ciplak..Ape Celop..?? hehe. (dateline 23rd feb 2012)

this video below adalah trailer THE DEVIL INSIDE taken from YouTube,watch it..(4,988,920 when i embed this video to my blog)

ade juga screen cap yang korang boleh tengok di blog Nuffnang, but i malas nak tepek kat sini, x mau blog i berhantu plak..haha.

My komen for this movie related to Nuffnang contest; "if i could,this is how i exorcise the devil by calling doraemon to knock it with special weapon and ask doraemon to take out the Pintu Suka Hati,then i can travel to another world that has no more devil and no Giant too.." ;p

your comment please..